Politica Livrare

Politica Livrare

Livrarea produselor se realizează prin flota Sisteme Cofraj și servicii de curierat

Livrăm produsele comandate de pe site-ul sistemecofraje.ro pe întreg teritoriul României, din magazinul Sisteme Cofraje sau depozitul Sisteme Cofraje. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Sisteme Cofraje sau servicii de curierat.

Atunci când plasați o comandă de produse din sfera materialelor de construcții este cel mai probabil ca livrarea să se efectueze prin:

  • Serviciul de curierat, comanda sub 150 kg
  • Palex/Bursa de transport, comanda peste 150 kg , aceste produse fiind deseori grele sau agabaritice și necesitând transport specializatcu o flotă adecvată.
  • Flota Sisteme Cofraje – pe raza judetelor Maramures, Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud si Salaj
  • Flota Sisteme Cofraje, aceste produse fiind deseori grele sau agabaritice și necesitând

În funcție de ce produse comandați, pot exista situații în care acestea vor ajunge la dumneavoastră prin mai multe livrări – prin flota Sisteme Cofraje, prin servicii de curierat sau ambele.

Va rugăm de asemenea să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situații.

Asigurăm transportul oriunde in România cu excepția drumurilor care nu permit  accesul mașinilor de mare tonaj, a celor forestiere și impracticabile sau a drumurilor care pot pune în pericol atât angajații cât și vehiculul care transportă comanda. 

Asiguram transport gratuit pe raza judetelor Maramures, Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud si Salaj la comenzi de minim 10.000 lei.

**Responsabilitatea curierului Sisteme Cofraje este să aducă produsele comandate la adresa menționata în formularul de comandă completat la plasare comenzii. În atribuțiile sale nu intră descărcarea, manipularea sau aducerea produselor grele și foarte grele în interiorul scărilor de bloc sau la etajele superioare ale imobilului.

Dacă marfa este livrată pe paleți, cumpărătorul trebuie fie sa achite contravaloarea paletilor, fie sa îi returneze ori sa ofere în schimb, pe loc, alți paleti de același tip. În situația achitării acestora, paletii vor fi trecuți pe o factură separată care va fi înmânata de către șofer, iar plata se va face cash în momentul recepției mărfii.

Termenul de livrare al produselor comandate

Livrările cu flota proprie Sisteme Cofraje, pe raza judetelor Maramures, Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud si Salaj la comenzi de minim 10.000 lei , se realizează în aproximativ 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru plățile ramburs (la livrare) și card bancar online; 2 zile lucrătoare de la confirmarea plății pentru comenzile la care ați ales metoda de plată prin transfer bancar.

Livrările prin servicii de curierat se realizeaza în aproximativ 2-4 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru plățile ramburs(la livrare) și card bancar online; 2-4 zile lucrătoare de la confirmarea plății pentru comenzile la care ați ales metodă de plată prin transfer bancar.

În situațiile excepționale în care livrarea poate dura mai mult datorită unor situații neprevăzute veți fi contactat telefonic.

Costurile de transport

Am eficientizat serviciul de transport astfel încât fiecare client sistemecofraje.ro să se bucure de transport cel mai mic preț posibil de livrare.

Cand beneficiați de transport gratuit prin flota Sisteme Cofraje?

Pe raza judetelor Maramures, Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud si Salaj la comenzi de minim 10.000 lei.

Pentru comenzile livrate prin curier, costul de transport depinde de valoarea comenzii și greutatea produselor comandate.

Copyrighted Image