Despre noi

DESPRE NOI

Sisteme Cofraje este un proiect conceput de o societate cu capital 100% romanesc, care a luat nastere in anul 2013. Intr-o perioada scurta de timp am depasit toate climatele economice pentru a deveni un distribuitor solid intr-o piata extrem de competitiva, iar legatura cu clientii nostri s-a transformat repede, intr-un parteneriat puternic.

Sisteme Cofraje corespunde celor mai inalte exigente de pe piata materialelor de constructii cu produse de cea mai inalta calitate si isi doreste sa contribuie la realizarea unui viitor mai bun al comunitatii. De aproape zece ani facem tot posibilul sa asiguram clientilor nostri, cele mai noi produse si tehnologii din domeniul constructiilor si a sistemelor de cofrare.

Ne dorim sa ajutam clientii sa construiasca mai repede, mai sigur si mai eficient. Cu un departament bine structurat si o echipa de vanzari tanara și ambitioasa, suntem capabili sa ne adaptam nevoilor fiecarui client si sa asiguram o interactiune optima, pentru ca produsele comercializate de noi sa ajunga in toate colturile Romaniei, usor si in siguranta.

Copyrighted Image