Cum cumpăr

Cum cumpăr

Procedura de cumpărare online a produselor

1. Selectaţi produsul pe care doriţi să-l achiziţionaţi.

2. Alegeţi cantitatea pe care doriţi să o cumpăraţi; dacă produsul respectiv are variaţii, atunci alegeţi: lungimea, dimensiunile sau alte caracteristici tehnice;

3.Apăsaţi butonul “Adaugă în coş” şi produsul  a intrat in coşul dvs. (poate fi vizualizat în colţul din dreapta sus)

4. Dacă doriţi să mai cumpăraţi şi alte produse, puteţi continua parcurgând aceeaşi paşi, dacă nu, intraţi în coşul dvs. ( în colţul din dreapta sus)

5. Aici puteţi să “Vizualizaţi coşul” pentru a putea: fie să modificaţi cantitatea, fie să renunţaţi la produse sau dacă sunteţi sigur că aţi ales produsele de care aveţi nevoie şi nu doriţi să mai faceţi alte modificări selectaţi opţiunea “Finalizează comanda”

6. Pentru a finaliza comanda va trebui:

  • Să vă introduceţi datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail, adresă) iar dacă cumparaţi pe firmă bineînţeles şi datele firmei, precum şi adresa de livrare; dacă adresa de livrare este aceeaşi cu adresa de facturare atunci bifaţi opţiunea “Livrează la adresa de facturare?” (Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dvs. Vă rugăm să completaţi corect formularul şi să indicaţi persoanele către care se face facturarea şi livrarea. Adresa de e-mail are o importanţă mare deoarece informaţiile legate de comanda şi produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresă de e-mail incorectă incetineşte întregul proces de comandă. Mai mult de atât, societatea nu va putea să vă contacteze şi să vă informeze asupra stării comenzii dvs., dacă lipsesc sau sunt incorecte informaţiile, precum adresa de e-mail sau numărul de telefon).
  • Alegeţi modalitatea de plată transfer bancar sau plată ramburs precum şi dacă doriţi ca produsele să vă fie livrate prin  CURIER sau doriţi să la ridicaţi personal de la sediul magazinului;
  • Aici puteţi vizualiza costul total al comenzii dvs. în funcţie de opţiunile alese. Dacă sunteţi de acord cu produsele achiziţionate, cu cantitatea, cu condiţiile de plată/ transport şi cu preţul, alegeţi opţiunea “Plasează comanda”; o să vă apară mesajul: “Vă mulţumim , comanda dvs. a fost recepţionată”.

7. Comanda dvs. va fi procesată de către operatorii noștri în cel mai scurt timp, urmând să vi se trimită pe email toate informațiile legate de status`ul comenzii dar și factura pentru produsele comandate.

8. Dacă ați selectat livrare prin curier, produsele vă vor fi livrate la domiciliu în maxim 48 de ore!

Copyrighted Image